ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΣΠΑ 100% ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ E-SHOP

Επωφεληθείτε της επιδότησης ΕΣΠΑ με 100% επιχορήγηση έως 5.000€ και ξεκινήστε σήμερα την κατασκευή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του αρμόδιου Υφυπουργού το πρόγραμμα θα χρηματοδοτεί 100% τη δαπάνη για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) και θα αφορά αποκλειστικά το λιανεμπόριο. Η υποβολή των φακέλων ξεκινά από 22 Φεβρουαρίου 2021 ως 23 Μαρτίου 2021

Το e-shop είναι η μοναδική και βέλτιστη λύση για την επιβίωση των επιχειρήσεων εν μέσω πανδημίας. Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που δεν απαιτεί τη φυσική παρουσία του πελάτη και μπορεί να ψωνίσει με ασφάλεια από το χώρο του. Δίνεται η δυνατότητα του click away ώστε να αυξηθούν σημαντικά οι πωλήσεις σας.

Ελάτε να αυξήσουμε μαζί τους πελάτες και τις πωλήσεις της επιχείρησης σας μέσα από τα Social Media και το Digital Marketing.Να δώσουμε στην επιχείρηση ένα ηλεκτρονικό κατάστημα λειτουργίας 24ώρες το 24ωρο

Η δική μας υποστήριξη:

-Κατοχύρωση domain name

-Φιλοξενία σε ταχύτατους και αξιόπιστους servers

-Φιλική σχεδίαση σε κινητά και tamplet με αυτόματη προσαρμογή στο μέγεθος της οθόνης

-Φόρμα επικοινωνίας

-Δημιουργία λογαριασμών email

-Συντήρηση και υποστήριξη Ιστοχώρου

-Διαφήμιση και προώθηση στη Google

-Διαχείριση και διαφήμιση στα Social Media

Επικοινωνήστε μαζί μας για όλες τις λεπτομέρειες του Προγράμματος. Υποβάλλεται την αίτησή σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.